Pentru colaborări pe partea de branding, graphic design, și ilustrație ne puteți scrie la contact@sasecuvinte.com

Termeni si conditii

1. Informatii despre site

Site-ul web SASECUVINTE.COM este administrat de SC HOME DECOPRINT SRL cu sediul social in SIBIU, CISNADIE, VALEA SAPUNULUI.

Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J32/1304/2016, CUI RO36634033

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului SASECUVINTE.COM, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 

In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet. 

SASECUVINTE.COM isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe SASECUVINTE.COM apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii SC HOME DECOPRINT SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail CONTACT@SASECUVINTE.COM.

4. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul SASECUVINTE.COM, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate SC HOME DECOPRINT SRL - administrator site, respectiv prin telefon sau email.

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. Odata cu livrarea produsului catre cumparator, acesta isi asuma obligatia de a plati contravaloarea facturii aferente produselor din comanda.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea SC HOME DECOPRINT SRL, in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul SASECUVINTE.COM sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 10 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.

6. Limitare raspundere 

Site-ul SASECUVINTE.COM, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului SASECUVINTE.COM, in totalitate sau partial.

7. Anulare comanda

SASECUVINTE.COM (administrat de SC HOME DECOPRINT SRL) nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, SASECUVINTE.COM isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

SC HOME DECOPRINT SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC HOME DECOPRINT SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

preturile afisate pe site-ul SASECUVINTE.COM sunt rezultatul unei erori materiale;

datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul nu este de acord cu modalitatea de transport pusa la dispozitie de catre SASECUVINTE.COM.

8. Garantii

Toate produsele sunt insotite de factura.

Toate produsele comercializate de catre SASECUVINTE.COM, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. 

9. Litigii

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului SC HOME DECOPRINT SRL.

10. Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 190/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC HOME DECOPRINT SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 190/2018, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail CONTACT@SASECUVINTE.COM.